Ranking San Antonio Spurs’ 5 Mestaruuden Voittaa

kaksi vuosikymmentä, San Antonio Spurs oli yksi vaikuttava franchising urheilu. Kiitos ylin lahjakkuutta, loistava valintoja loppuvaiheissa luonnos, ja Gregg Popovich on erinomainen valmennus, Spurs voitti viisi mestaruutta, saada Finaaliin kuusi kertaa, eikä koskaan ollut menettää kauden jälkeen 1997.

San Antonion juoksema johdonmukaisuus antaa NBA-faneille etuoikeuden keskustella siitä, mikä mestarijoukkue oli paras. Laitetaan ne tähän.,

1999 Mestaruuden joukkue

He sanovat, että ensimmäinen kerta on kaikkein erityinen. Kun Spurs fanit aina on hyviä muistoja 1998-99 kausi, niiden yllättävä voitto oli välimerkkejä erityisen outoa NBA kausi. Pääotsikot keskittyivät siihen, mitä menetettiin enemmän kuin mitä siellä oli.

Michael Jordanin Bullsin valtakausi oli ohi. Pelaajien ja front Officen jakaneet simmailevat jännitteet — ja tekevät viimeisestä tanssista niin viihdyttävän kellon-hajottivat lopulta joukkueen., Jordan vetäytyi, Scottie Pippen siirtyi Rocketsiin ja Dennis Rodman pelasi Lakersissa. Työsulku-lyhensi runkosarjan vaivaiseen 50 otteluun.

kannukset eivät olleet kenenkään käsitys mestarista. He aloittivat vuoden 6-8 ennen kiekollista 31-5-ennätystä loppukaudesta, joka toi heille liigan parhaan ennätyksen. He eivät olleet suosiossa playoff-sarjan vastaan Lakers tai Portland Trailblazers, mutta ne voittaa molemmat joukkueet kohtaavat New York Knicks Finaalissa.

Knicks tarjosi vähän kilpailua., He ovat ainoa joukkue, jotta se Finaalissa kahdeksanneksi siemen, ja Patrick Ewing jäi kaksi ensimmäistä peliä loukkaantumisen takia. Tim Duncan hyödynsi kokopuutteen sisällään tekemällä keskimäärin 27 pistettä ja 14 levypalloa. Spurs voitti viidessä ottelussa.

2007 Spurs joukkue

San Antonio kunnostautui 2006-07 kausi, voittaa 58 pelit ja viimeistely kolmanneksi läntisessä Konferenssissa. Heidän mestaruusjuoksunsa ja lopulta voittonsa olivat kuitenkin ristiriitaisia.,

– He hakkasivat Denver Nuggets helposti ensimmäisellä kierroksella ennen kuin kohtaavat Phoenix Suns. Joukkueet pelasivat vastakkaisilla tavoilla. Spurs kiinni systemaattisemmin vauhti korostaen puolustus. Phoenix oli korkealla lentävien voimiensa huipulla.

Heidän ”Seitsemän Sekuntia tai Vähemmän” rikos johti Mike D ’ antoni valmentajana ja Steve Nash kapellimestarina oli yhtä tehokas kuin se oli viihdyttävä. Monille faneille ja analyytikoille he olivat liigan paras joukkue. Pudotuspelisarjansa tenori kuitenkin vaihtui 4. pelin loppupuolella sattuneen välikohtauksen jälkeen.,

Robert Horry hip-tarkastetaan Nash osaksi kirjurin pöytä ja aiheutti pieni kärhämä. Sarja tasan 2-2, liiga keskeytetty Amar ’ e Stoudemire ja Boris Diaw peli tehostamalla lattialle penkiltä aikana taistelu. Spursin piti olla tarpeeksi hyvä hyödyntääkseen tilanteen. Mutta on edelleen totta, että auringot eivät olleet aivan oma itsensä jälkeenpäin.

San Antonio voitti lopullinen kaksi peliä siirtyä Konferenssin Finaaleihin, jossa he voittaa Utah Jazz viisi peliä., Finaali oli jälleen kerran karmea. LeBron James tuotti landmark-esityksiä saadakseen cavalierit mukaan isoon tanssiin. Hänellä ei kuitenkaan ollut läheskään tarpeeksi kannatusta. Spurs pyyhkäisi Cavs, ja Tony Parker nimettiin MVP.

2005

Paljon kuin vuonna 1999, Spurs’ historiallinen johdonmukaisuus antoi heille mahdollisuuden hyödyntää kun muu liiga oli siirtymävaiheessa. Shaq pakotettu kauppa-Miami Heat ja Indiana Pacers riitelivät Detroit Pistons Itäisen Konferenssin.

Pacers oli yksi parhaista joukkueista., Mutta he menettivät vauhtia, kun ”Ilkeys Palatsissa” rähinä ja neljä pelaajaa on pelikiellossa suurimman osan vuodesta, tai Ron Artest on tapauksessa koko kausi.

San Antonio kävi silti läpi paljon ansaitakseen tämän mestaruuden. He hävisivät musertavasti Lakersille toissa vuonna ja riitaantuivat Steve Nashin Phoenix Sunsin kanssa ensimmäistä kertaa. Brent Barryn ja Nazr Mohammedin keskikauden kaupat antoivat heille kaivattua syvyyttä postseasonissa.,

voitettuaan Nuggets ja Seattle Supersonics, Spurs kukisti Phoenix Suns viisi peliä Läntisen Konferenssin Finaaleihin palata NBA-Mestaruuden kohdata puolustava mestari Detroit Pistons. Se oli outo finaali.

neljä ensimmäistä ottelua olivat kotijoukkueen kaikki nollapelejä. Tämä muuttui Robert Horryn uskomattoman suorituksen ratkaisemassa takamatkapelissä 5., Hän teki 21 pistettä neljännellä neljänneksellä ja ylityökorvaukset, mukaan lukien peli-voittaa kolme kuusi sekuntia jäljellä. Pistons pakotti pelin 7. San Antonio nousi kuitenkin lopulta kärkeen. Tim Duncan voitti kolmannen finaalinsa MVP: n kuuden vuoden aikana.

2003

terve tunne uhma tekee jokaisen mestaruuden maku hieman makeampi. Spurs’ title voittaa ’99 suoritettiin fluke useimmat koripallo maailma, ja oikeudenmukaisuus, San Antonio antoi runsaasti todisteita siitä, että tämä oli tapauksessa., Kolme vuotta sen jälkeen menestys, he hävisi ensimmäisellä kierroksella, sai pyyhkäisi Lakers konferenssin finaaleihin, ja hävisi ne viisi peliä vuonna 2002.

kesällä 2002, David Robinson ilmoitti, että hän voisi eläkkeelle kauden jälkeen. Koben, Shaqin ja Phil Jacksonin ylivoima ei näyttänyt päättyvän lähiaikoina. Mestaruus oli odotetusti neljäs putkeen. Mutta vaikka Spurs kamppaili toistaakseen menestyksensä, heillä oli yhä Duncan ja Popovich. Duncan oli näyttävä vuonna 2003., Hän voitti hänen toinen suora runkosarjan MVP jälkeen keskimäärin 23 pistettä, 13 levypalloa, neljä auttaa ja kolmen korttelin peli.

mikä tänä vuonna teki erilaiseksi oli tukipilarien laatu. Spurs oli kypsymässä Tony Parker ajaa kohta, plus Malik Nousi, Nopea Claxton, ja alokas Manu Ginobli tarjoaa nosta penkistä.

he päättivät runkosarjan NBA: n parhaaseen ennätykseen. Se oli silti järkyttävää, kun he löivät Lakersin pudotuspelien toisella kierroksella kuudessa ottelussa., San Antonio voitti jokaisen sarjan kuudessa ottelussa, myös finaalissa. Siellä verkot suljettiin kotona Duncanin näyttämän 37 pisteen ja 16 pisteen reboundin ansiosta.

2014

San Antonio Spurs juhli 2014 mestaruus | Al Diaz/Miami Herald/Tribune News-Palvelun kautta Getty Images

Menettää Finaalissa on kova. Harvat tappiot ovat kuitenkin sydäntäsärkevämpiä kuin San Antonion vuonna 2013 tekemä., Pokaali odotti, kun Spurs näytti olevan valmis voittamaan Miami Heatin kuudessa ottelussa. Sitten Ray Allen osui yhteen NBA: n historian suurimmista laukauksista. Olisi ymmärrettävää, jos Spurs menettäisi hermonsa mestaruuden repimisen jälkeen. Mutta tämä ryhmä oli rakennettu paljon sterner tavaraa.

Spurs tarvitsi seitsemän ottelua vain päästäkseen läpi ensimmäisellä kierroksella Dallas Mavericksia vastaan. Mutta lopulta he työskentelivät tiensä takaisin Finaalissa kun voittaa Blazers ja Oklahoma City Thunder jälkimmäisessä kierrosta., Finaali oli uusintaottelu samaa Heat-joukkuetta vastaan, joka päihitti heidät edellisvuonna.

jakamisen Jälkeen ensimmäinen kaksi peliä, San Antonio otti upealla loukkaavaa osoittaa Game 3, pisteytys 41 pistettä ensimmäisellä neljänneksellä yksin. Tämä lista oli hieman ennen käyrä määrän pudotus ampujat — Danny Green, Patty Mills ja Marco Belinelli — joka tarjosi mielekästä minuuttia ja teki niiden rikos lähes mahdotonta pysäyttää.

mutta tämä peli, ja tämä sarja yleensäkin, oli Kawhi Leonardin coming out party., Duncan, Parker, ja Ginobli olivat vielä nähdä kasvot joukkue, mutta Leonard suorituskyky, keskimäärin 18 pistettä 61% ammunta samalla James työn toisessa päässä, hän ansaitsi hänen ensimmäinen MVP.

Spurs voitti jokaisen pelin, keskimäärin 14 pistettä ja voittivat sarjan viisi peliä, pyyhkien heartbreak edellisen vuoden.