Joey Logano voittaa Feeniks Cup kilpailussa jatkoajalla

Joey Logano voitti sunnuntain Cup-Sarjan kilpailu Phoenix Raceway on ylitöitä loppuun, pelaajan Kevin Harvick pisteet hänen toinen voittonsa 2020 mennessä.

Logano on kauden ensimmäinen kertausvoittaja.

Logano piti voittaa Harvick, Kyle Busch, Kyle Larson ja Clint Bowyer.

Team Penske driver pomppi takaisin hallitsematon renkaan rangaistus Vaiheessa 2, sekä hidas pysähdys, koska rikki jack. Logano johti kilpailun 316 kierroksesta 60., Kyseessä on hänen toinen Cup-voittonsa Phoenixissa.

”Poika, meillä oli enemmän asiat menevät pieleen tänään, valitettava tilanne, jossa jack rikkomatta, kukaan ei vika,” Logano kertoi Fox. ”Oli joitakin hyviä uudelleenkäynnistyksiä saada itsemme takaisin ylös, aggressiivinen ja ottaa joitakin renkaita siellä loppua kohti. Tiesin, että Kevinin kisaamisesta tulee vaikeaa. Mietin, että minun piti saada hit, joten en kuristettu nurkassa niin paljon, luulin, että hän aikoi antaa minulle bump‑n‑run, jota odotin, ei syyttää häntä. Olen hengästynyt.

”se oli aika hurja viimeinen 30 minuuttia tai tunti kisassa., Paljon on meneillään. Ei voisi olla ylpeämpi tästä joukkueesta. Kaksi voittoa jo kirjoissa. Meidän on pidettävä tämä keinuvana.”

jatkoaika maali oli perustettu tapaus, johon liittyy Ricky Stenhouse Jr. ja John Hunter Nemechek, jossa on kolme kierrosta jäljellä alkuperäinen 312-kierroksen pituuden.

Harvickin kakkossija tulee hänen johdettuaan 67 kierrosta. Harvick on ainoa kuljettaja, joka on sijoittunut top 10: een kaikissa neljässä kilpailussa tänä vuonna. Harvick ansaitsi myös 14. peräkkäisen top-10-maalinsa Phoenixissa, joka on hänen seuraennätyksensä.,

”(Logano) pääsi ohi ja sai kisan hallintaansa”, Harvick kertoi Foxille. ”Hän sai aloittaa uudelleen, missä hän halusi. ”Jimmy Johnin Ford oli parempi, varsinkin kun pystyimme laittamaan sen hänen eteensä. Emme vain saaneet kisaa hallintaan siellä, ja hän pääsi meidän ohitsemme siinä uudelleenkäynnistyksessä, jossa jouduin liriin.”

VAIHE 1 VOITTAJA: Kevin Harvick

VAIHE 2 VOITTAJA: Brad Keselowski

Lisätietoja: kilpailutulokset, kohta sijoitukset

JOKA OLI HYVÄ ROTU: Kyle Larson ja Clint Bowyer jokainen ansainnut heidän ensimmäinen top-viisi loppuun kauden., Bowyer nappasi Phoenixissa 23 suoran lähdön ilman kärkiviisikkoa. … Takaa-ajo Elliott pomppasi varikkopysähdyksestä irtorenkaan maaliin seitsemäntenä. Cole Custer sijoittui yhdeksänneksi ensimmäisessä Cup-sarjassaan top 10: nneksi seitsemännellä startillaan.

WHO HAD A BAD DAY: Ricky Stenhouse Jr., valmiin 22 jälkeen hän tuhosi Puolestaan 2 Kierroksella 58, lisäksi tapaus, joka on luonut ylitöitä … Pistettä johtaja Ryan Blaney oli eliminoitu kolmen auton tapaus, jossa Denny Hamlin ja Brad Keselowski Sylissä 64 käynnistä Austin Dillon valmis, 36, kun hän osui seinään Kierroksella 131, ei kauan sen jälkeen, kun suunnittelematon pysähdys löysä pyörä. … Erik Jones sijoittaa 28 sen jälkeen, kun hän tuhosi Puolestaan 1 60 kierrosta … Jälkeen käynnissä top 10 eniten päivä, Tyler Reddick sijoitettu 33. kun hän oli eliminoitu hylky 48 kierrosta jäljellä … Martin Truex Jr., karsiutui, kun hän romuttui uudelleen 30 kierrosta jäljellä. Se oli huipentuma pitkä viikonloppu Truex, jotka oli aloitettava taka jälkeen moottorin muutos.

MERKITTÄVÄ: Seitsemäntoista eri kuljettajien on valmis top viidestä neljä kilpailua vuonna 2020, sidottu 2001 kaikkein aikojen läpi neljä kisaa kauden.

Päivän sitaatti: ”tämä oli valtava. Se on valtava piristysruiske askeleemme saada todella vankka päivä ja nopea Mustang. Olemme voittaneet esteitä koko viikonlopun ja toivottavasti voimme jatkaa sitä koko vuoden., Uskon, että joka ikinen kisa paranee, joten sitä pitää vain jatkaa ja tehdä joka ikinen viikonloppu.”- Cole Custer sijoitettuaan yhdeksäntenä uransa ensimmäisen Cup top 10.

MITÄ SEURAAVAKSI: Folds of Honor QuikTrip 500 Atlanta Motor Speedway klo 2 p. m. JA 15. Maaliskuuta Fox