Joey Logano vinder Phoeni. Cup race i overarbejde

Joey Logano vandt søndagens Cup Series race på Phoeni. Race .ay i en overtidsfinish og slog Kevin Harvick for at score sin anden sejr i 2020.

Logano er den første gentagelsesvinder af sæsonen.Logano holdt fast ved at vinde over Harvick, Kyle Busch, Kyle Larson og Clint bo .yer.

Team Penske føreren sprang tilbage fra en ukontrolleret dæk straf i fase 2, samt en langsom pit stop på grund af en brækket donkraft. Logano førte 60 af løbets 316 omgange., Det er hans anden Cup sejr på Phoeni..

“dreng, vi havde flere ting gå galt i dag, uheldig situation med jack bryde, ingen skyld,” Logano fortalte fo.. “Havde nogle gode genstarter for at få os op igen, være aggressive og have nogle dæk der mod slutningen. Jeg vidste, at racing Kevin ville blive svært. Jeg regnede med, at jeg ville blive ramt, så jeg smuldrede op i hjørnet så meget, jeg troede, at han ville give mig bump‑n‑run, som jeg forventede, ville ikke bebrejde ham for. Jeg er forpustet.

“det var en temmelig intens sidste 30 minutter eller time af løbet., Der sker meget. Kunne ikke være mere stolt af dette hold. To sejre allerede i bøgerne. Vi er nødt til at holde denne ting vuggende.”

overtidsfinishen blev oprettet ved en hændelse, der involverede Ricky Stenhouse Jr.og John Hunter Nemechek med tre omgange tilbage i den originale 312-omgangsafstand.

Harvick andenplads finish kommer efter han førte 67 omgange. Harvick er stadig den eneste chauffør, der slutter i top 10 i alle fire løb i år. Harvick tjente også sin 14. på hinanden følgende top-10-finish på Phoeni., en track record.,

“(Logano) kom forbi og fik kontrol over Løbet,” fortalte Harvick fo.. “Han blev nødt til at genstarte, hvor han ville. “Vores Jimmy Johns Ford var bedre, især når vi kunne sætte det foran hans. Vi fik bare ikke kontrol over Løbet tilbage der, og han var i stand til at komme forbi os på den genstart, hvor jeg blev hængt op.”

STAGE 1 vinder: Kevin Harvick

STAGE 2 vinder: Brad keselo .ski

mere: race Resultater, point placeringer

hvem havde en god RACE: Kyle Larson og Clint bo .yer hver tjente deres første top-fem finish af sæsonen., Bo .yer knækkede en streng af 23 lige løb på Phoeni.uden en top fem. … Chase Elliott sprang tilbage fra et uplanlagt pit stop for et løst dæk for at afslutte syvende. Han førte også en race-høj 93 omgange … Cole Custer placeret niende for sin første Cup Series top 10 i sin syvende start.

hvem havde en dårlig dag: Ricky Stenhouse Jr., færdig 22. efter at han ødelagde I Turn 2 på skødet 58, ud over den hændelse, der skabte overarbejde … Point leder Ryan Blaney blev elimineret i en tre-bil hændelse med Denny Hamlin og Brad keselo .ski på en omgang 64 genstart … Austin Dillon færdig 36.efter at han ramte væggen på skødet 131, ikke længe efter en uplanlagt pit stop for en løs hjul. … Erik Jones placeret 28th, efter at han forliste i Sving 1 med 60 omgange til at gå … Efter at have kørt i top 10 det meste af dagen, Tyler Reddick placeret 33 efter at han blev elimineret i et vrag med 48 omgange til at gå … Martin Truex Jr., blev elimineret, da han forliste på en genstart med 30 omgange til at gå. Det var kulminationen på en lang .eekend for true., der måtte starte bagfra efter en motorskift.

bemærkelsesværdigt: sytten forskellige kørere er færdige i top fem gennem fire løb i 2020, bundet med 2001 for det mest nogensinde gennem fire løb i en sæson.

Dagens citat: “dette var enormt. Det er et stort løft i vores skridt at have en rigtig solid dag og hurtig Mustang. Vi overvandt forhindringer hele weekendeekenden, og forhåbentlig kan vi fortsætte med at bære det hele året., Jeg tror, vi bliver bedre hvert eneste løb, så det er bare et spørgsmål om at fortsætte det og gøre det hver eneste .eekend.– – Cole Custer efter at have placeret niende til sin første karriere Cup top 10.

HVAD ER det NÆSTE: Folder Ære QuikTrip 500 i Atlanta Motor Speedway i 2 p.m. ET den 15 Marts på Fox